Pendels


Een pendel is een fijn hulpmiddel voor het beantwoorden van je vragen, waar je het antwoord niet of niet meer van weet. Je spreekt met je pendel je onderbewustzijn aan. Stel de pendel beknopte en duidelijke vragen. 
Dit zijn prettig in de hand liggende en zuiver werkende pendels van mooi afgewerkte edelstenen,je krijgt er een duidelijke handleiding bij.

Labradoriet

LabradorietLabradoriet
De steen werd in 1780 aan de oostkust van het schiereiland Labrador ontdekt. Het karakteristieke kleurenspel, dat labradoriseren wordt genoemd, wordt veroorzaakt doordat het licht breekt op microscopisch kleine kristalletjes van verschillende donkere mineralen, die op de splijtvlakken liggen.


€ 12.50 inclusief btwAantal  Rozenkwarts

RozenkwartsRozenkwarts
De beste rozenkwartsen worden gewonnen in Madagaskar.Rozenkwarts genoemd naar de roze kleur is vaak gebarsten en meestal iets troebel, De kleurgevende stoffen zijn titaan en mangaan.Rozenkwarts wordt in de Oudheid gelinkt aan de goden Amor en Eros.


€ 12.95 inclusief btwAantal  Onyx

OnyxOnyx 
Onyxis verwant aan agaat, een vierkleurige kwartsvariant.Onyx wordt gevonden in Brazilië, Madagaskar, Mexico, Uruguay, de Verenigde Staten en Pakistan.


€ 12.95 inclusief btwAantal  Bergkristal

BergkristalBergkristal
De naam bergkristal is afgeleid van het Griekse woord "Krustallos" dat ijs betekent.Bergkristal is in de natuur wijd verbreid, maar echter niet altijd in edelsteenkwaliteit. Historisch bekende vindplaatsen zijn India en Sri Lanka (de omgeving van Tatnaputi)


€ 12.95 inclusief btwAantal  Rode jaspis

Rode jaspisRode jaspis
De naam jaspis komt van het Griekse woord iaspis. Jaspis betekent gespikkelde steen. De kleuren zijn variabel, van geel via rood en roodbruin tot groen.De belangrijkste vindplaatsen van jaspis zijn India (Dekkanplateau) en Mexico (gele), Duitsland (rode) en Afrika, Australië, Brazilië, Egypte, Frankrijk en de VS. 


€ 12.95 inclusief btwAantal  Aventurijn

AventurijnAventurijn
Aventurijn of aventurien is een groen tot rood-bruin gekleurde variëteit van het mineraal kwarts. Meestal komt deze edelsteen in de groene en geslepen variant voor.Oude Grieken naaiden aventurijn in de kleding van een krijger om zo zijn moed, eerzucht en optimisme te behouden.


€ 12.95 inclusief btwAantal  Hematiet

HematietHematiet
De winning van hematiet is een van vroegste mijnbouwactiviteiten van de mensheid: het poedervormige mineraal werd aangetroffen in ca. 80.000 jaar oude graven. Zowel op het Griekse eiland Thasos als bij de plaatsen Rydno in Polen en Lovas in Hongarije, zijn groeven bekend uit het paleolithicum


€ 12.95 inclusief btwAantal  
Website design door: Anton van de Rijke